lördag 16 juli 2011

Kul samarbete!

Jag har börjat ett samarbete med Linas Mat som är en cateringfirma i Katrineholm. Lina är en nytänkande kock med ett härligt utbud för alla tillfällen. Titta gärna in på länken ovan.

mat
kontakt

Förra helgen bakade jag en bröllopstårta till ett av de bröllopsmiddagar Lina fixar. Denna helg är det kuvertbröd...en si så där 100 st. Kul uppdrag och ser fram emot fler :)
32 baguetter ska bli ca 120 bröd



måndag 11 juli 2011

Mer jobb...nya utmaningar!

Lilla Bageriet har haft många roliga uppdrag under våren och sommaren och det bara fortsätter.
Tårtor har varit dominerande men också cupcakes och buffébröd. Jätteroligt!
Denna helg hade jag i uppdrag av en cateringfirma att akutfixa en bröllopstårta. Nästan alltid gör jag tårtor utifrån kundens önskan...men kan bestämma designen själv. Inte denna gång. Kunden ville ha en trevåningstårta av tre resväskor...i GULD. Jag ville dekorera upp och göra dem realistiska...men det ville inte brudparet. Dessutom skulle det sitta ett brudpar på kanten...i marsipan! Jag har aldrig modellerat sånt i marsipan. Det tog lite tid kan man säga! Men jag hoppas att kunden var nöjd och glad...trots olika tycke.  :)

Snart har jag drivit bloggen i ett år och det har producerats en del under året. Tack alla kunder för ert förtroende och välkomna åter!
Här kommer ett litet bildspel!